Super Ofertë


Prices :
50 Euro
Dates : 12/12/2016 - 1/31/2017
Product list :

Super Ofertë në Provit - Hydroxycut sx7 140 tab nga 60€ në 50€ Dërgesa në gjithë teritorin e Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë.
Super Ofertë në Provit


Prices :
100 Euro
14000 Lek

Dates : 12/1/2016 - 12/8/2016
Product list :

E vlefshme vetëm nëse bleni 2 copë. Dërgesa në gjithë teritorin e Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë.
Super Ofertë në Provit Kosovë.


Prices :
52 Euro
Dates : 11/18/2016 - 12/31/2016
Product list :

Super Ofertë në Provit - E vlefshme deri në fund të vitit 2016. True Mass 1200 4.80 kg nga 65 Euro me 20% zbritje në vetëm 52 euro. TRUE-MASS 1200 është Mass Gainer-i i fundit për të shtuar peshë dhe për ti rritur muskujt që me të vërtetë është vështirë për ti plotsuar nevojat kalorike. TRUE-MASS 1200 përmban një raport të proteinave të karbohidrateve, me 50g të formulës së proteinave BSN së bashku me 215g të një përzierje unike të ndërlikuar të karbohidrateve që përfshin tërshërën. Përfshin 12 gram BCAA natyrale dhe 25 gram Essencial Amino Acide për servim së bashku me fibra dietike. Përdoret pas-ushtrimeve, mes të ngrënies. Dërgesa në gjithë teritorin e Kosovës dhe Shqipërisë.
Super Ofertë në Provit Albania


Prices :
6800 Lek

Dates : 11/11/2016 - 12/11/2016
Product list :

Serious Mass nga OPTIMUM NUTRITION - Zbritje nga 9500 lekë në vetëm 6800. -50g Proteinë, -1250 Kalori, -252g Karbohidrate, -25 Vitamina dhe minerale Suplementi më i plotësuar për të shtuar peshë dhe masë muskulare! Vetëm në Provit Albania
Whey DNA


Prices :
5500 Lek

Dates : 11/3/2016 - 12/3/2016
Product list :
1 X Whey DNA 1.87 Kg

Super Ofertë në Provit Albania Proteina Whey DNA VETËM 5500 E gjeni në pikat e ProVit Albania - Proteins & Vitamins: Tiranë, Rruga e Kavajës, pranë kryqëzimit 21 Dhjetori Vlorë, Blv Skele-Vlorë, Pranë Stadiumit "Flamurtari". Porositë mund të bëhen edhe online përmes faqes sonë , Instagam dhe Viber ose WhatsApp në numrin 0692579933.
Sytha Oferta


Prices :
58 Euro
7970 Lek

Dates : 10/28/2016 - 11/30/2016
Product list :

Syntha6 Edge 1.87kg - 10% Zbritje Mund ta bleni në të gjitha pikat e Provit si dhe online përmes faqës tone. Transporti në gjithë Kosovën
Oferte speciale


Prices :
24 Euro
Dates : 10/28/2016 - 11/28/2016
Product list :

Offerta vlene vetem per Kosove. 20% ZBRITJE - OFERTË SPECIALE 100% WHEY PROTEIN PLUS
30 Vjetori ON


Prices :
65 Euro
9000 Lek

Dates : 10/18/2016 - 12/31/2016
Product list :

Me rastin e 30 vjetorit të ON, për çdo Whey Protein që bleni në pikat e shitjës të ProVit në shumë prej 65 euro do të merrni një shaker FALAS.
Zbritje sezonale


Prices :
25 Euro
3500 Lek

Dates : 10/18/2016 - 11/30/2016
Product list :
1 X Hydroxycut hardcore elite

Nga 35 € KURSENI 10 € Blene tani me VETËM 25 € Hydroxycut Elite 100caps nga Muscletech e gjeni në ProVit - Proteins & Vitamins me zbritje të veçantë sezonale. Oferta është e limituar dhe vlenë deri në harxhimin e sasisë. Mund ta gjeni në të gjitha pikat e Provit. Bleje edhe online përmes kesaj faqe, transporti në të gjitha trojet Shqiptare