EURO :55.00
LEK :7700.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Premium Whey Plus 2.3kg

100% Premium Whey Protein Plus është proteinë pluhur e kualitetit ultra të lartë, e bërë nga hirra dhe është e dizajnuar për ata të cilët duan të mbajnë një dietë të pasur me shumë proteina, për të shtuar fuqi dhe ndërtuar muskuj. Në fakt, në një studim eksperimentues gjashtë javorësh, 36 pjesëmarrës me së paku tri vite përvojë me peshat, përdorën përbërësit kryesor të cilat gjenden në 100% Premium Whey Protein Plus, muskujt e tyre u bënë më të tonifikuar dhe ata mund të ushtronin më shumë me p